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[국내논문] 17세기 이전 주식류의 문헌적 고찰
Investigation of Main Dishes on Literatures before the 17th Century 원문보기

한국조리과학회지 = Korean Journal of Food and Cookery Science, v.22 no.3 = no.93, 2006년, pp.314 - 336  

김은미 (김포대 호텔조리과) ,  조신호 (부천대 식품영양과) ,  정낙원 (배화여대 전통조리과) ,  최영진 (관동대 가정교육학과) ,  원선임 (한림대 식품영양학과) ,  차경희 (전주대 전통음식문화) ,  김현숙 (한양대 식품영양학과) ,  이효지 (한양대 식품영양학과)

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In this treatise, we investigated the Korean literature of main dishes before the 17th century : ${\ulcorner}Sangayorock{\lrcorner}$, ${\ulcorner}Sasichanyocho{\lrcorner}$, ${\ulcorner}Soowonjabbang{\lrcorner}$, ${\ulcorner}Yongjechongwha{\lrcorner}$,

Keyword

참고문헌 (33)

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