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NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.25 no.4, 2010년, pp.303 - 309
하성용 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 김현정 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 우성민 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 이준배 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 조유진 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 김양선 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 반경녀 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 박종석 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 김희연 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 장영미 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과) , 김미혜 (경인지방식푹의약품안전청 시험분석센터 수입식품분석과)
This study was planned to monitor the change in the content of sulfur dioxide during the drying process of fresh vegetables. The analysis of sulfur dioxide was conducted by the Optimized Monier-Williams Method based on the Korea Food Code. The samples were kinds of vegetables which consisted of natu...
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