최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.28 no.1, 2013년, pp.36 - 40
박경진 (군산대학교 식품영양학과) , 하상도 (중앙대학교 식품공학과) , 오덕환 (강원대학교 생명공학부 식품생명공학전공)
This study was performed to determine the ranking foods and related foodborne pathogens for the impact of climate change, e.g., increasing temperature, on microbiological food safety. To do this, we developed an impact-ranking model comprising an Excel spreadsheet by using Risk Ranger. Because of a ...
FAO: Climate change: Implications for food safety. Available from http://www.fao.org/ag/AGN/agns/files/HLC1_Climate_ Change_and_Food_Safety.pdf (2008).
Jacxsens, L., Luning, P.A., van der Vorst, J.G.A.J., Devlieghere, F., Leemans, R., Uyttendaele, M.: Simulation modelling and risk assessment as tools to identify the impact of climate change on microbiological food safety - the case study of fresh produce supply chain. Food Res. Int., 43, 1925-1935 (2010).
FAO/WHO: Joint FAO/WHO Imitative on Microbial Risk Assessment. IAFP 88th Annual meeting. Aug 7. Minneapolis, Minnesota, USA. (2001).
Ross, T., Sumner, J.: A simple, spreadsheet-based, food safety risk assessment tool. Int. J. Food Microbiol., 77, 39-53 (2002).
보건복지부: 2007년 국민건강영양조사 (2010).
Huss, H.H., Reilly, A., Ben Embarek, P.K.: Prevention and control of hazards in seafood. Food Control, 11, 149-156 (2000).
Sumner, J., Ross, T.: A semi-quantitative seafood safety risk assessment. Int. J. Food Microbiol., 77, 55-59 (2002).
Low, F., Lin, H-M, Gerrard, J.A., Cressey, P.J., Shaw, I.C.: Ranking the risk of pesticide dietary intake. Pest Manag. Sci., 60, 842-848 (2004).
Presi, P., Stark, K.D.C., Stephan, R., Breidenbach, E., Frey, J., Regula, G.: Risk scoring for setting priorities in a monitoring of antimicrobial resistance in meat and meat products. Int. J. Food Microbiol., 130, 94-100 (2009).
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
Free Access. 출판사/학술단체 등이 허락한 무료 공개 사이트를 통해 자유로운 이용이 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.