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NTIS 바로가기Culinary science & hospitality research = 한국조리학회지, v.24 no.5, 2018년, pp.90 - 99
김기수 (서원대학교 호텔외식조리학과)
The purpose of this study was to investigate the influence of HMR selection attributes on behavioral intentions and to investigate whether corporate image plays a mediating role between HMR selection attributes and behavioral intentions. In this study, we conducted a questionnaire survey on consumer...
관광연구 안성식 27 5 343
Journal of Personality & Social Psychology Baron, M. R. 51 6 1173 10.1037/0022-3514.51.6.1173
Journal of Marketing Research Boulding, W. 30 1 7 10.1177/002224379303000102
고객만족경영연구 조재원 15 2 87
한국식품조리과학회지 정라나 23 3 388
Journal of Consumer Research Erikson, M. 11 694 10.1086/209005
관광연구저널 김기영 28 7 209
관광연구저널 김명희 29 9 177
관광연구저널 김정록 29 5 157
외식경영연구 김주연 8 2 137
관광연구저널 김민경 32 2 201 http://dx.doi.org/10.21298/IJTHR.2018.02.32.2.201
Culinary Science & Hospitality Research 김성수 23 4 10 10.20878/cshr.2017.23.4.002002002
Journal of Nutrition and Health 이해영 38 3 251
관광연구저널 나정기 26 1 233
관광레저연구 노병국 29 6 119
Journal of Consumer Research Oliver, R. L. 20 3 418 10.1086/209358
동북아관광연구 표동섭 11 4 103
Journal of Foodservice Business Research Ruy, K. 11 1 2
Tourism Management Sanchez, J. 27 3 394 10.1016/j.tourman.2004.11.007
마케팅연구 석관호 23 3 57
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