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NTIS 바로가기한국수산과학회지 = Korean journal of fisheries and aquatic sciences, v.56 no.2, 2023년, pp.182 - 187
김소희 (경상국립대학교 해양식품공학과) , 전은비 (경상국립대학교 해양식품공학과) , 송민규 (경상국립대학교 해양식품공학과) , 김진수 (경상국립대학교 해양식품공학과) , 이정석 (경상국립대학교 해양식품공학과) , 허민수 (경상국립대학교 수산식품산업화 기술지원센터) , 박신영 (경상국립대학교 해양식품공학과)
Fifteen samples of dried laver Pyropia tenera were collected from markets and processing plants in Korea for an assessment of their microbial and chemical hazards, in accordance with the Korean food code. The contamination levels of total viable bacteria, coliforms, Escherichia coli, and nine other ...
Kim YJ, Oh HS, Kim MJ, Kim JH, Goh JB, Choi IY and Park?MK. 2016. Identification of electron beam-resistant bacteria?in the microbial reduction of dried laver (Porphyra tenera)?subjected to electron beam treatment. Korean J Food Preserv?23, 139-143. https://doi.org/10.11002/kjfp.2016.23.1.139.
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오픈액세스 학술지에 출판된 논문
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